Κepler is Free “Teegraden” Κυκλοφορεί την 1η Ιουνίου LP/Digital Album

To single Cluster 3 από το ντεμπούτο άλμπουμ TEEGARDEN των Kepler is Free καλύπτει ένα μεγάλο εύρος της μουσικής που αγαπάνε και ακούνε, αναμιγνύοντας μαζί Jazz, Hip Hop, post rock, electronica. Ένα είδος που αψηφά τη μελωδία όπου η μουσική κινείται ελεύθερα σε νέα κατεύθυνση. Η μπάντα χρησιμοποιεί την πλευρά του αυτοσχεδιασμού και χτίζει το κομμάτι με δυναμική και αλληλεπίδραση.
Το κομμάτι διατηρεί μια ισχυρή αίσθηση κατεύθυνσης που οδηγεί στο outro, όπου το συγκρότημα ρίχνει το βλέμμα του στον ουρανό και προσπαθεί να μεταδώσει την έννοια ενός στατικού αλλά συνεχώς διευρυνόμενου σύμπαντος.
To remix του Melorman στην δεύτερη πλευρά είναι η εξέλιξη του συναισθήματος του πρωτότυπου κομματιού. Η έξυπνη εναλλαγή μεταξύ ηλεκτρονικών στοιχείων με τα ρυθμικά και την μελωδική γραμμή, αφομοιώνει υπέροχα το πνευστό και το μπάσο του κομματιού των KEPLER ανεβαίνοντας αισθητά στα bpm χωρίς να αλλοιώνει το original κομμάτι.

Κυκλοφορεί σε Limited 7” single από την Veego Records σε 200 αντίτυπα.

More to explore

Plumidisco (official video) by NTENTENIS

To Plumidisco είναι το νέο disco anthem (σπάνιο είδος για την ελληνική μουσική) με το οποίο μας συστήνεται ο NTENTENIS.  Η Colorgraphs

“Ωκεανία” (official video) Dzingovic

Δείτε το video clip του Θανάση Dzingovic για το τραγούδι “Ωκεανία” από το ντεμπόύτο σόλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 15/10/2021 από την Veego Records.

“Θέλω” (Official Video) by Dzingovic

Δείτε το video clip του τραγουδιού «Θέλω» από το ντεμπούτο album του Θανάση Τζίνγκοβιτς που κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου από τη Veego Records.