Τα “Φτηνά Τσιγάρα” κυκλοφορούν στις 10.03.2022 -Προπαραγγελίες

Ftina TSigara

H Veego Records περήφανα παρουσιάζει ένα συλλεκτικό box Set  με την μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου για την ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, “Φτηνά Τσιγάρα”.

Η μουσική και τα τραγούδια( Λευκό μου Γιασεμί, Δάκρυ, Summertime In Prague)  είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ατμόσφαιρας της ταινίας που αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμία άλλη, αλλα και αδικήθηκε από κριτικούς όταν πρωτοπαίχτηκε στους κινηματογράφους 22 χρόνια πριν. 

Η Veego Records που αγαπά τόσο την ταινία όσο και την μουσική της, δημιούργησε το απόλυτο box set για αυτό το cult αριστούργημα.. 

Η συλλεκτική αυτή κασετίνα ( 500 αριθμημένων αντιτύπων)  περιλαμβάνει την μουσική, σε βινύλιο 180γρ, πρωτότυπη αφίσα της ταινίας που σχεδίασε ο Παναγιώτης Πανταζής, Lobby cards, κονκάρδες, αυτοκόλλητα, βιβλίο με  ανέκδοτες φωτογραφίες και  σημειώσεις του σεναρίου και συλλεκτικό αναπτήρα. 

Το box set κυκλοφορεί στις 10/03/2022 σε όλα τα ενημερωμένα δισκοπωλεία ενω μπορείτε από σήμερα 28/02 να κάνετε τις προαπαραγγελίες σας στο www.veegorecords.com/shop

check more....

“5055” UNKLE RECONSTRUCTION

Το τζαζ τρίο MOb κυκλοφορεί το «5055» remixed από τον James Lavelle των UNKLE, σε κυκλοφορία από την Veego Records.

Facebook
Twitter
Email